2 – 3 etter ekstraomganger i 2. runde mot Mjøndalen

03.05.2018
Frammane imidlertid med årsbeste!

Etter 0 – 6 mot Mjøndalen i en treningskamp tidligere i år var det vel ikke mange i Framparken onsdag som levnet frammane store muligheter mot OBOS-laget – bortsett fra buskerudsupporterne, da! Ikke så rart, da 1. div.-laget i serien lå ubeseiret på øvre del av tabellen. Cup- og seriekamper er imidlertid noe helt annet enn treningskamper. Det viste guttene våre til fulle i går, selv om de til slutt måtte bite i det sure eplet!

Fram stilte stort sett med samme mannskap som sist, bortsett fra at en syk Singh måtte stå over denne kampen.

Selv om gjestene hadde de fleste store sjansene og et lite overtak i ballbesittelsen, var det ingen tydelig divisjonsforskjell. Frammane var absolutt med på notene og viste til tider fine kombinasjoner på det vanskelige underlaget.

Mjøndalen tok ledelsen  i 12. min. Jone sørget så i 20. min. for 1 – 1 på et flott langskudd da han dro til med venstrebeinet fra nærmere 25 meters hold. Den stillingen holdt seg fram til pause.

Et par minutter ut i 2. omgang var gjestene svært nær å ta ledelsen igjen da ballen traff tverrliggeren over Kenneth. Tross flere sjanser til begge lag, ble det ingen flere scoringer  før dommeren blåste for ordinær tid. Dermed måtte man, for første gang på mange år, bruke ekstraomganger i Framparken – det vil si 2 x 15 min.

Disse åpnet lovende for frammane da Henrik Bredeli stupte fram og headet inn 2 – 1 til hjemmelaget etter 4 minutter.  Mjøndalen var så svært nær utligning da ballen igjen traff tverrliggeren.

Utligningen kom imidlertid i begynnelsen av 2. ekstraomgang.  Da så alle i Framparken begynte å belage seg på straffesparkkonkurranse for å avgjøre hvem som skulle videre til 3. runde, glapp det – 2 minutter før slutt - dessverre i forsvaret vårt. Dermed 2 – 3, til ellevill Mjøndalen-jubel , både på og rundt banen.

Det var ikke ufortjent at Mjøndalen vant, men guttene vår skal ha all ære av kampen. Dersom de viser samme innsats og spill i seriekampene framover, bør det bli mange poeng i tiden som kommer.

Meget skuffende var det, imidlertid, at bare litt over 300 tilskuere fant veien til Framparken i denne NM-kampen! Guttene våre hadde fortjent langt flere!