Før Fram - Vidar

Fram Fotball
11.05.2017
Lørdag kl 12:30 tar Fram imot Vidar og hjemmelaget går for sesongens første seier.
Lørdagens motstander fra Rogaland ligger på 3.plass på tabellen med 8 poeng. Fram ligger med 2 poeng på 12.plass på tabellen, men vi vet at på en god dag kan Fram slå alle. Fram spilte en god hjemmekamp sist mot Nest Sotra og det er bare å håpe at trenden fortsetter og at en nå kan innkassere sin første seier. Det vil være kjærkomment.

Petter Belsvik opplyser at laget er revansjelystne og ønsker å fremstå bedre enn det en gjorde sist kamp mot Notodden.

Til spillertroppen er alle disponible og friske, bortsett fra Emil Kjeldsen og Vegard Bakker som er skadet, samt Aziz Idris som gifter seg i Ghana.

Kampstart er allerede kl 12:30 denne lørdagen og vi ønsker velkommen til Fram Stadion.