Før Notodden- Fram

Leiv Harald Bakke
04.05.2017
Søndag kl.18.00 møter frammane Notodden borte. Begge lag jakter årets første seier og har nok skuffet supporterne sine i seriestarten.

Søndag kl.18.00 møter frammane Notodden borte. Begge lag jakter årets første seier og har nok skuffet supporterne sine i seriestarten. Særlig Notodden har nok levert langt under forventingene – med bare ett poeng på de 3 første kampene.

 Nå skal det i sannhet sies at telemarkingene ikke akkurat har hatt marginene/hellet på sin side i noen av kampene hittl. Senest mot Vard – som vant 2 – 0 - dominerte de fullstendig 1. omgang og hadde den ene store sjansen etter den andre. Vard var imidlertid uhyre effektive, scoret på sine to sjanser og ledet 2 – 0 ved pause, fullstendig imot spillets gang!

 Det er derfor ganske sikkert et heltent telemarkslag som møter frammane – og ikke minst også for å revansjere fjorårets to nederlag som våre gutter påførte dem!

 Frammane har – i likhet med Notodden – nærmest vært vaksinert mot å score mål i 2 av de 3 kampene sine. Guttene har levert mye bra ute på banen, men har manglet folk framme til å omsette sjansene i mål. La oss håpe de får "hull på byllen" i søndagens oppgjør i Telemark, og at Petter kan stille et skadefritt mannskap på beina! Noen av guttene måtte jo som kjent mot Nest-Sotra forlate banen grunnet skader. Lykke til!