Foran Fram – Vard

29.09.2017
Lørdag kl. 14.00 er igjen et rogalandslag motstander for guttene våre, men nå hjemme i Framparken.
Da får vi besøk av Vard Haugesund som ligger på 7. plass, to poeng bak våre gutter på en 5. plass.

Frammane vant 3 – 2 borte i Haugesund i våres. Det – pluss hjemmebane og det at  onsdagens fremskutte kamp mot Bryne (tap 1 – 2 hjemme) – kanskje sitter igjen i beina på gjestene, taler til fordel for hjemmeseier igjen i Framparken. Det forutsetter imidlertid at guttene viser seg fra en helt annen side enn i Egersund, noe vi får regne med at de gjør i sin ”egen hule”!

Med seier lørdag vil frammane kunne passere Vidar på tabellen og gjenerobre 4.plassen. Stavangerlaget møter nemlig Nest-Sotra borte. Sotra-laget er eneste lag i avdelingen uten hjemmetap og kan med seier igjen innta ledelsen på tabellen. Notodden skal nemlig til Trondheim, der Nardo har vist seg sterke hjemme.

Nedrykksstriden dreier seg nå – etter Fanas overraskende borteseier over Vindbjart -om en kvartett. Med Hødd som motstander på Høddvoll kan Vindbjart fort havne under streken. Fana møter nemlig bunnlaget Byåsen og Odd 2 møter et bortesvakt Hønefoss.

Et minus i Framparken lørdag er at både Petter (Lennartsson) og Andreas må stå over grunnet gule kort. Ellers melder trener Petter at ingen er skadet eller syke.