Foran 11. serierunde

Leiv Harald Bakke
22.06.2017
Ny tøff bortekamp venter for Fram'ane!

Frammane møter søndag  Nardo borte. Bydelslaget fra Trondheim har overraskende ledet serien mesteparten av vårsesongen. Tap i begge de to siste kampene har imidlertid forvist trønderne til ”bronseplass” på tabellen – ett poeng foran Fram på 4.

       Noen endring i tabelltoppen blir det neppe denne serierunden. Bryne og Nest-Sotra - begge ubeseiret på hjemmebane – er favoritter mot henholdsvis Vard og Vindbjart. Dermed kommer nok Bryne fremdeles til å lede tabellen, med Nest-Sotra på 2. plass. Slik det ser ut nå, kommer opprykkskampen til å stå mellom disse to.

       Nardo tapte sin siste hjemmekamp – på overtid – mot Vard. Det var trøndernes første hjemmetap i år. Vi må derfor regne med at guttene våre møter et lag som vi ”gi alt” for å rette opp inntrykket for sitt hjemmepublikum – og for å beholde nærkontakten med teten. Frammane imponerte mot Vard i Haugesund, men får nok – i hvert fall på papiret – en vanskeligere kamp i Trondheim.  Ett poeng bør vi nok

derfor i utgangspunktet være fornøyd med også i denne kampen.

       Kaptein Ulrik er tilbake etter kortsoning, mens Mack må stå over på grunn av det samme (3 gule). Det er ellers usikkert med Erik og Singh grunnet skader.

       Kampen starter kl.16.00 søndag i Nissekollen Park i Trondheim. For eventuelle Fram-supportere som er i Trondheimsområdet da, kan det opplyses at inngangsbilletten på 100 kr inkluderer kaffe!