Foran 13. serierunde

04.07.2018
Elverum - ubeseiret hjemme - vår neste motstander

Lørdag kl. 16.00 blåses frammanes siste kamp i gang før serien snur. Og – som også sagt før kampen mot Raufoss: Poeng lørdag må betraktes som bonus. Hjemmelaget er nemlig ubeseiret på eget gress i år.

Elverum tapte 1 – 3 i Skien mot Odd 2 mandag og måtte overraskende nøye seg med poengdeling mot Hønefoss i sin siste hjemmekamp. Det kan tyde på rusk i maskineriet på laget som senest i fjor spilte i OBOS-ligaen. Uansett – Elverum er favoritt  i lørdagens oppgjør. Det er nemlig dessverre ingen lysning på frammanes mye omtalte skadeliste de nærmeste par ukene!

Både Nybergsund IL Trysil og Hønefoss har denne runden – på papiret, i hvert fall – betydelig lettere motstandere enn guttene våre. Førstnevnte har Odd 2 hjemme – et lag som har vist seg som natt og dag  borte og hjemme. Hønefoss i framgang har også gode muligheter til poeng borte mot tabelljumbo Stabæk 2.

Frammane spilte i siste hjemmekamp i store deler av oppgjøret jevnt med serieleder Raufoss, men effektiviteten foran mål er dessverre ikke i stil med spillet for øvrig.

Henrik Byklum må stå over  mot Raufoss etter sine 2 gule kort – og dermed rødt – mot Raufoss. Viktigere er det nok  å unngå at ingen må stå over neste kamp – den svært så viktige bortekampen mot Nybergsund. To av de andre guttene våre står med 3 kort i fare for det! La oss inderlig håpe at ingen av disse får ett mot Elverum!!

I toppen av tabellen møter Raufoss et Bærum-lag i framgang, men hjemmebanefordel bør gi serielederen gode muligheter til å beholde topplasseringen. Etter flere sterke resultat slet Mjølner mot Stabæk 2  og kan få det vanskelig borte mot Grorud. Noe lettere får neppe Fredrikstad det nordpå mot Alta i Finnmarkshallen, selv om rødbuksene – som det eneste laget i avdelingen  - ikke har tapt borte i år.

Ellers tar Asker imot Moss i et oppgjør midt på tabellen.

Så får vi bare ønske guttene våre lykke til mot Elverum lørdag !