Foran 2. serierunde

20.04.2018
Stabæk 2 motstander borte.

Søndag går turen for frammane til Nadderud kunstgress 2. Guttene våre sikret seg 3 viktige poeng mot Nybergsund IL  lørdag, mens søndagens verter tapte 1 – 3 mot Odd 2 i Skien.

I forbindelse med slankingen av 2. div. rykket Stabæk 2 ned i 3.div. for 2 år siden, men gjorde oppholdet der kortest mulig. Tippeligaens andrelag kan variere sterkt – ikke minst på hjemme- og bortebane. Spørsmålet er derfor hva slags lag Stabæk 2 stiller dagen etter at førstelaget har møtt Brann i Bergen. Uansett, i utgangspunktet bør vi vel være fornøyd om Petter & Co klarer uavgjort.

Serierunden innledes med 2 kamper lørdag: I Moss blir det et Østfold-derby når Fredrikstad kommer på besøk. Gultrøyene tapte klart borte mot Bærum i serieåpningen og får det neppe lettere mot opprykksfavorittene fra nabobyen. Folksomt blir det, uansett, på Melløs stadion.

Samme tid får Elverum besøk av Bærum og får sjansen til å rette opp inntrykket for sitt hjemmepublikum etter det overraskende store 0 – 4-tapet borte mot Raufoss.

Rundens største favoritt er vel ellers Alta hjemme mot Hønefoss søndag. Favoritt er vel også Asker hjemme mot Mjølner og Raufoss borte mot Nybergsund IL. Serierunden avsluttes for øvrig først tirsdag med Grorud – Odd 2.

Petter melder ikke om endringer på laget, men har et håp om at Marcin og Petter (Lennartsson) kan være spilleklare søndag etter skadeavbrekket.