Foran 20. serierunde

12.09.2018
Årets tøffeste bortekamp?

Søndag kan guttene våre trygt gå ut på gresset på det imponerende Fredrikstad stadion med senkede skuldre – uten noe som helst forventningspress på seg. Motstanderne ligger – som forventet før feriestart – på 1. plass på tabellen og har vunnet alle sine 5 kamper i høst.

Med et publikumsgjennomsnitt på ca. 4700 på kampene  sine liggere rødbuksene ”et hav” foran alle de andre i 2. divisjon. I nabooppgjøret mot Moss var det over 10 000 i den fotballgale byen – og vi snakker altså om nivå 3 i norsk fotball! Så mange blir det sikker ikke mot Fram, men selv halvparten vil bli en opplevelse utenom det vanlig  for guttene våre å være delaktig i.

Hjemmelaget er selvfølgelig klare favoritter, men frammane har kapasitet til å overraske. Forventningspresset ligger ene og alene på Fredrikstad fra et kravstort hjemmepublikum som forventer seier og fortsatt opprykksplass når dommeren blåser av kampen.

Poeng i Fredrikstad søndag må følgelig betraktes som ren bonus! Apropos poeng, så er Fram det eneste laget i våre 3 øverste divisjoner som ennå ikke har gått av banen med poengdeling i år!

Øvrige kamper av interesse for Fram’ane:

Søndag kl. 1500 Alta-Nybergsund

Mandag k. 1600 Mjølner – Odd2

Mandag kl. 1630 Grorud-Stabæk2

Søndag kl. 1800 Hønefoss-Bærum

Hjemmeseier i de 3 første kampene over hadde passet godt. I tillegg gjerne at Bærum tar poeng borte mot Hønefoss.

Så får vi håpe fram'ane kan gi sitt beste – både innsats- og spillemessig – mot favorittene i plankebyen!

Vi håper mange supportere tar turen over til Østfold søndag.