Foran 3. serierunde

27.04.2018
Grorud motstander i Framparken lørdag

Lørdag kommer oslolaget Grorud på besøk i Framparken. I likhet med frammane har laget full pott på sine to første kamper.  2 – 1 borte mot Hønefoss og 3 – 1 nå tirsdag hjemme mot Odd 2 indikerer at det blir en vanskelig kamp for våre gutter.

Trener Petter har god tro på at Jone er tilbake igjen lørdag etter skaden han pådro seg i cupkampen mot Halsen. Mer usikkert er det fremdeles med Petter Lennartsson og Marcin.

Raufoss innleder runden fredag med hjemmekamp mot Stabæk 2. Det vil være en stor overraskelse om ikke hjemmelaget vinner og beholder ledelsen på tabellen.

Fredrikstad får det nok ikke lett lørdag borte mot Bærum, som i serieåpningen sendte Moss hjem med 0 – 2 i kofferten. Opprykkskandidaten fra Østfold får likevel favorittstempelet. Elverum får det samme hjemme mot Nybergsund, mens Odd 2 – Alta vel er et mer åpent oppgjør.

Det samme kan sies om Mjølner – Moss søndag, mens Asker får favorittstempelet borte mot Hønefoss.

Noe kanskje mange ikke vet, er at alle under 18 år kommer gratis inn på kampene i Framparken. Bring den informasjonen videre, slik at vi kan få enda flere til å fylle tribunene på frammanes hjemmekamper!

Vel møtt og lykke til – både på og rundt banen!