Foran 5. serierunde

11.05.2018
Vanskelig hjemmekamp mot Asker

Lørdag kl.16.00 får frammane besøk i Framparken av Asker, som ligger på 2. plass på tabellen.  Etter et knepent tap 0 – 1 borte mot Fredrikstad i serieåpningen, har bærumslaget vunnet 3 kamper på rad, med en målforskjell på 9 – 1. Skal det bli poeng i dette oppgjøret, må guttene våre vise helt andre takter enn mot Alta!

I den andre kampen lørdag får Elverum besøk av Grorud, som får favorittstempelet i dette oppgjøret. Hjemmelaget har innledet sesongen svakere enn forventet, mens gjestene har vist solide takter – med blant annet seire i begge sine bortekamper.

Søndag får vi rundens toppoppgjør når tabelléneren med full pott – Raufoss - får besøk av Alta. Hjemmebanefordel kan gi Raufoss lagets femte strake seier og styrking av tabelledelsen.

I søndagens andre kamp tar Bærum imot Mjølner. Nordlendingene sto for PostNord-ligaens største overraskelse hittil ved å vinne 1 – 0 over Fredrikstad i selveste plankebyen. Det gjør at dette oppgjøret vel må sies å være åpent, selv om Bærum er ubeseiret på hjemmebane og har tatt alle sine 4 poeng der.

Mandag har vi følgende kamper: Nybergsund IL – Stabæk 2 og Odd 2 – Moss. I begge er vel hjemmelagene favoritter, selv om Moss imponerte ved å snu 0 – 2 til 4 – 2 hjemme mot Hønefoss.

Hva så med Hønefoss, som hittil ligger poengløse på bunnen av?  Først tirsdag avslutter ringerikslaget 5. serierunde med hjemmekamp mot Fredrikstad. Kommer en ny nedtur for gjestene og Hønefoss´ første poeng?

Det er – i den grad man kan stole på det – meldt fint vær lørdag. Vi får følgelig håpe mange finner veien til Framparken.

I den forbindelse er det kanskje på sin plass med følgende oppfordring vedrørende bruken av den nylig monterte sittetribunen. Vær snill å ikke bruke setene på denne som trappetrinn eller fotskamler! Dette medfører i lengden unødvendig slitasje. Dessuten skitner man til der folk skal sitte og nærmest ”okkuperer” setet  nedenfor, slik at man kanskje fratar andre en plass de ønsker å sitte.

Vel møtt lørdag, alle sammen - og lykke til, Petter & Co!