Foran 9. serierunde

08.06.2018
Klarer frammane å sikre seg 3 svært viktige poeng lørdag?

3 knepne tap på rad har sendt guttene våre ned på nedre halvdel av tabellen. Lørdag kl.16.00 er Hønefoss motstander i Framparken.

Ringerikslaget ligger nest sist på tabellen med sine 5 poeng.  4 av dem er tatt i de to siste kampene – med 2 – 1 seier borte over Bærum og 2 - 2 hjemme mot Odd 2. Med andre ord, frammane møter et Hønefoss-lag som, etter en elendig start på sesongen, tydeligvis er i framgang.

Fjorårets møter mellom de to lagene endte begge med 2 – 0 seier til frammane. Det kan bli meget vanskelig å kopiere dette! Med flere spillere på skadelisten har trener Petter en utfordring foran lørdagens oppgjør i Framparken. I tillegg er det usikkert med en syk Marcin.

Kun 2 poeng skiller de 7 lagene på øvre tabellhalvdel. Vi kan derfor snakke om 3 toppoppgjør denne runden når Elverum tar imot Fredrikstad, Grorud Alta og serielederen Raufoss Mjølner. Raufoss får vel favorittstempelet i sin kamp og bør kunne beholde ledelsen på tabellen, mens de to andre kampene er mer åpne.

Asker får – på papiret – den enkleste oppgaven av topplagene når de møter bunnlaget Stabæk 2 borte. Bærum imponerte med borteseier over Grorud sist helg og bør ta full pott hjemme mot Odd 2. Moss bør kunne ta poeng borte mot Nybergsund Trysil.

Slår disse tipsene til, vil frammane – uansett  resultat mot Hønefoss – fremdeles ligge på 10. plass. Med seier kan guttene våre imidlertid få en luke på 5 poeng til lagene under. Med tap – ja, også uavgjort – kan frammane i verste fall havne under nedrykksstreken.