Foran Byåsen – Fram

07.09.2017
Søndag kl. 15.00 møter frammane Byåsen i Trondheim.

Trønderne ligger nederst på tabellen og har bare én hjemmeseier i år. De tapte imidlertid bare knepent 1 – 2 i Framparken i våres og har hjemme spilt uavgjort 2 – 2 mot Bryne og  tapt knepent 2 – 3 mot Nest-Sotra.

Byåsen har 9 poeng opp til sikker plass og er antagelig avhengig av seier mot Fram for å kunne berge plassen i 2. div. Bryne og Nest-Sotra borte og Notodden hjemme er nemlig blant trøndernes 7 siste motstandere i år. Guttene vår kan derfor få en tøffere match søndag enn motstandernes tabellsituasjon skulle tilsi!

Spiller guttene slik de gjorde mot Vindbjart, bør det imidlertid være gode muligheter til å ta med seg alle poengene hjem til Larvik. Frammane ligger i øyeblikket på 6. plass, men kan rykke opp på 4. i løpet av denne serierunden. Et Hønefoss-lag i framgang bør nemlig kunne ta poeng hjemme mot Vard, og det samme kan Egersund hjemme mot Nardo.

Dårligste utfall for frammane på tabellen denne runden, er 7. plass. Det blir det sannsynligvis dersom guttene våre ikke vinner i Trondheim. Vidar gir nemlig neppe fra seg poeng hjemme mot Odd 2. Toppduoen Nest-Sotra (hjemme mot Hødd) og Bryne (borte mot Vindbjart) kan få det vanskeligere enn Notodden, som vel er rundens største favoritt når de får besøk av Fana.

Trener Petter melder om at Mats er klar igjen etter skade, noe dessverre Marcin ikke er. Ellers er Andreas klar igjen etter kortsoning.  Durim og Adnan må imidlertid begge stå over grunnet 3 gule kort. Begge har bare ett for Fram, men altså 2 for sine tidligere klubber!

Så ønsker vi frammane god tur og lykke til på Byåsen Arena i Trondheim søndag!