Foran Egersund – Fram

Leiv Harald Bakke
22.09.2017
Klarer Fram igjen sin 4. seier på rad?

Frammane har 2 bortekamper igjen i år - begge i Rogaland. Lørdag kl.16.00 er Egersund motstander i den første av dem. Man kan vel for frammanes del si at det blir et slags revansjoppgjør. Vårens oppgjør i Framparken endte 2 – 2 etter at guttene våre ”ga bort” en 2 – 0 ledelse de siste 20 minuttene.

Selv om Fram ligger på 5. plass og Egersund på 10. på tabellen, skal man vokte seg for å utbasunere noe favorittstempel her. Vertene har vunnet sine siste hjemmekamper 4 – 2 over Vindbjart og 3 – 0 over Nardo, noe som indikerer at det skal bli meget vanskelig å få med seg full pott fra Rogaland. Det lukter kanskje uavgjort igjen mot uavgjortspesialisten Egersund?

 

På Notodden blir det nok publikumsrekord for året i toppoppgjøret mot Nest-Sotra i det som kan bli avgjørende for telemarkingenes sjanse til et comeback i 1. div. neste år. Med seier søndag vil Notodden overta ledelsen på tabellen dersom hjemmesterke Hønefoss tar poeng hjemme mot Bryne.

           Hjemmesterke Vidar og Vard får besøk av henholdsvis Hødd og Nardo, mens bunnlagene møtes i de andre to kampene.

 

Beste utfall av denne serierunden for frammane vil være 4. plass på tabellen og dårligste 6. Petter melder om en syk Simen Hatlebrekke, men har ellers - for første gang på lenge - et skade- og karantenefritt lag!