Foran Fram – Egersund

Leiv Harald Bakke
08.06.2017
Klarer frammane sin 5. seier på rad?

Lørdag kl. 16.00 får vi årets andre rogalandsbesøk i Framparken. Da møter frammane Egersund. Med 4 seire på rad og 4. plass på tabellen er Fram nå formlaget i avdelingen.. Vi skal være forsiktige med å gi frammane favorittstempler, men denne kampen er vel den  det lukter mest 3 poeng av når vi ser på kampene som gjenstår før serien er halvspilt
 Vi skal imidlertid merke oss at selv om gjestene har scoret færrest mål i avdelingen (6), så har de bare sluppet inn 8 på de 8 kampene hittil. Egersund har faktisk også tatt 5 av sine 7 poeng på bortebane. Knepne 1 – 2 mot serielederen Nardo er det eneste bortetapet, mens den eneste seieren har kommet mot Notodden – på Notodden! Man må derfor for all del ikke undervurdere rogalendingene!
 Som kjent, må Kornelius  stå over kampen grunnet kortsoning. Så får vi inderlig håpe at
ingen flere pådrar seg dumme, unødvendige kort, slik at de må stå over en kamp. Vi trenger nemlig alle mann på plass når de neste motstanderne er Vard og Nardo (borte) og Bryne (hjemme).
Ellers denne serierunden er Nardo favoritt hjemme mot Vard, som først og fremst har hatt sin styrke på hjemmebane. Nest-Sotra – uten hjemmetap siden OBOS-ligaen i 2015 (!) – får et favorittstempel mot et Notodden uten borteseier i år, selv om telemarkingene jo vant hele 3 – 0 hjemme over Hødd sist helg, Bryne er vel rundens største favoritt når de får Hønefoss på besøk. Av lagene rundt Fram spiller ellers sesongens store negative overraskelse – Hødd – hjemme mot Vidar og bør vel ta full pott her.
Vi får håpe det blir fint vær lørdag, og at flest mulig fotballinteresserte møter opp i Framparken for å hjelpe guttene våre til 3 nye poeng. Det er som sagt gratis adgang, og da er det bare å få med seg flest mulig av slekt og venner!
 Vel møtt og lykke til, alle sammen!