Foran Fram – Nardo

Leiv Harald Bakke
05.10.2017
Ta deg en tur i Framparken og få med deg årets nest siste hjemmekamp for sesongen.

Lørdag kl. 13.30 møter Fram  Nardo  i et revansjeoppgjør i Framparken etter 0 – 1 tapet for våre gutter i Trondheim. Kampens eneste mål kom jo etter en omdiskutert situasjon. Den endte, som kjent, med dobbelt straff til frammane – i form av straffespark og et  gult kort til Kenneth, som følgelig måtte stå over neste kamp.

Det skiller bare 2 poeng fra frammanes 7. plass opp til 4.  på tabellen, som innehas av lørdagens motstandere – men også bare 2 ned til 8. For å ende på øvre del av tabellen, må Fram holde Hødd – som  møter nedrykksklare Byåsen borte -  bak seg. For å kunne klare dette, bør det bli seier i Framparken lørdag. De to siste kampene er nemlig  begge mot lag som har ”alt” å kjempe for – opprykksjagende Bryne (borte) og nedrykkstruede Odd 2 (hjemme).

 

Mest interessant for både oss og tetstriden denne runden er ellers Vidar – Notodden. Poeng til telemarkingene vil minst bringe dem forbi Bryne på 2. plass og frammane opp på 4. på tabellen – dersom guttene våre klarer full pott i Framparken

           På bakgrunn av de siste kampene, vil nok imidlertid mange gi gjestene et favorittstempel. Nardo har i de to siste kampene spilt  uavgjort borte mot lederlaget Nest-Sotra og sendte i siste serierunde Notodden ned fra lederplassen med 2 – 1 seier hjemme.

           Frammane, på sin side, kommer fra 2 tap. Tallenes tale taler derfor i retning av borteseier, men heldigvis er fotball ikke basert på matematikk! Vi vet hva guttene kan prestere på sitt beste og får håpe at motivasjonen til å gjøre det, er til stede de 3 siste kampene. En 4. plass  er, tross alt. mye bedre å se tilbake på ved sesongslutt enn en 10.  plass, som det i verste fall kan bli!

           Positiv melding fra trener Petter: Ingen syke, ingen skadet – og ingen med kortsoning! Vi får håpe den statusen holder seg fram til kampstart

           Lykke til, både på og utenfor banen – i håp om at Framsangen skal  høres ut over den etter kampen!