Foran Fram – Nybergsund IL Trysil

Leiv Harald Bakke
13.04.2018
Lørdag kl.16 sparkes årets første seriekamp i gang for frammane i Framparken.

Motstander er Nybergsund IL Trysil, som sammen med Mjølner er tippet blant lagene som vil få størst problemer med å holde seg i PostNord-ligaen. Også Fram er tippet på nedre halvdel av tabellen, og vi bør vel - slik det ser ut nå - i år være fornøyd dersom guttene våre klarer fornyet kontrakt.  

 

Frammane har jo ikke akkurat imponert i treningskampene, der trener Petter har prøvd en rekke nye spillere. Vi bør derfor vokte oss vel for å utrope guttene våre til klare favoritter mot et lag som i fjor faktisk klarte seg bedre borte enn hjemme. Det at flere sentrale spillere er skadet – i tillegg til at nødvendige papirer ennå ikke er ordnet for noen aktuelle utenlandske spillere – gjør et det nok vil drøye litt før Petter får brikkene på plass slik han ønsker. 2.omgang i treningskampen mot Moss ga imidlertid ellers grunn til optimisme før kampen lørdag.

     

Årets 1. runde i PostNord-ligaen avd. 1 ble for øvrig innledet mandag da Odd 2 vant 3 – 1 hjemme over Stabæk 2. Lørdag har vi ellers disse kampene: Bærum – Moss og Raufoss – Elverum. I sistnevnte kamp møtes dermed de to lagene som av mange er tippet som favoritten Fredrikstads største utfordrere i kampen om opprykk.

      Søndag får vi et svar på hvordan opprykksfavoritten fra plankebyen takler det store forventningspresset når Asker kommer på besøk i åpningsrundens avsluttende kamp. Tidligere på dagen spilles Mjølner – Alta og Hønefoss – Grorud.

 

Mange savnet i fjor gode sittemuligheter i Framparken. I påvente av ny hovedtribune er det nå kommet på plass en midlertidig sittetribune med ca. 300 seter. Så får vi håpe den blir fullsatt lørdag!