Foran Fram – Vindbjart

Leiv Harald Bakke
01.09.2017
Lørdag kl.16.00 møter Fram Vindbjart i Framparken.

Frammane ligger med 26 poeng på 7. plass på tabellen – altså fremdeles på øvre halvdel, tross 3 tap på rad. Disse har imidlertid kommet i en innkjøringsperiode med flere nye spillere – og, ikke minst, mot meget sterke motstandere.

           Nå venter motstandere på den nedre del av tabellen i de 4 neste kampene.  Først altså Vindbjart, som hjemme i våres tapte 1 – 2 mot frammane. Sørlendingene har vist seg svake på bortebane i år. Det har blitt 7 tap og bare 2 seire – mot bunnlagene Byåsen og Fana.

           Vi skal selvsagt  vokte oss vel for å innkassere noe på forhånd, men i denne kampen bør guttene våre mestre et favorittstempel. Dette til tross for at lørdagens gjester har 2. divisjons nest mestscorende spiller i sine rekker – Øyvind Gausdal. Han sørget for ekte hat-trick sist helg i Vindbjarts 3 – 1 seier over Byåsen, men får forhåpentlig ikke sjansen til noe lignende lørdag! Regner med at trener Petter har tykke streker under navnet hans på blokka si!

           Petter melder for øvrig om at Marcin fremdeles er skadet. Av samme grunn må Mats stå over – i tillegg til at Andreas, grunnet den omdiskuterte situasjonen i kampen mot Notodden, også må stå over denne. Kenneth, Singh og Petter Lennartsson er imidlertid  på plass igjen etter kortsoning.

 

Ellers denne helgen kan Notodden (på 3. plass) – i hvert fall noen dager - få nærkontakt med Bryne på kvalik-plass når de fredag tyvstarter serierunden i Skien mot Odd 2 ( på 13. plass).

           Serielederen Nest-Sotra vant hele 8 – 1 hjemme mot Fana i våres og er klare favoritter borte i dette vestlandsderbyet. Byåsen ligger nederst på tabellen og bedrer neppe denne plasseringen etter besøket hos Vard i Haugesund. Mye taler derfor for at det ikke skjer noen endringer under nedrykksstreken denne serierunden.

 

Beste utfall for frammane denne runden er 4. og dårligste 8. plass - altså ned på den nedre tabellhalvdelen.