Foran Vidar – Fram

Leiv Harald Bakke
24.08.2017
Redusert Fram-lag i vanskelig bortekamp

Lørdag får et svekket Fram-lag en på papiret meget vanskelig kamp mot Vidar i Stavanger. Det ble forgjeves sendt inn protest på det røde kortet til Andreas Drugge etter det som skjedde under Notodden-kampen. Det betyr at Andreas må stå over 2 kamper! Når i tillegg Kenneth, Singh og Petter Lennartsson må stå over grunnet kort, får ikke frammane noe favorittstempel mot hjemmesterke rogalendinger.

             

Èn positiv melding fra trener Petter er imidlertid at Betten er tilbake igjen etter skade. Dessuten må vi korrigere en feilmelding vedrørende Marcin. Det gule kortet han fikk lørdag, var ikke hans tredje i år, men andre. Dermed er heldigvis også han spilleklar lørdag.

 

Rogalendingene gikk i siste hjemmekamp overraskende på årets første hjemmetap i serien mot Egersund etter tidligere å ha beseiret Nest-Sotra og klart poengdeling mot Bryne på eget gress. De er nok derfor ekstra tent på – i tillegg til å revansjere 2 – 3 tapet i Framparken i våres - å unngå to hjemmetap på rad! Vidar har nemlig vist seg som et typisk hjemmelag. 17 av lagets 24 poeng er tatt på eget gress, så vi bør vel i utgangspunktet være meget godt fornøyd om guttene vår klarer ett poeng i dette oppgjøret?

 

Ellers denne serierunden merker vi oss at Notodden får besøk av serielederen Bryne. Telemarkingene må nok vinne denne kampen for fremdeles å ha en liten mulighet til å ta igjen de to tetlagene. Nest-Sotra gir neppe fra seg poeng hjemme mot et Odd 2-lag som bare har tatt 5 poeng på bortebane i år – ikke minst fordi vestlendingene med seier har gode muligheter til å innta tabelltoppen igjen. Det vil nemlig ikke være noe overraskende om Bryne må avgi ett poeng i Telemark!

 

Frammane ligger før lørdagens kamp på 6. plass på tabellen med 26 poeng – med Vidar én plass og 2 poeng under seg. Beste mulige plassering for frammane etter denne runden vil være 4. plass – og dårligste én plass ned – til 7.