Foran en ny fotballsesong

Leiv Harald Bakke
10.01.2018
Om bare 3 måneder sparkes serien i gang. Første kamp er hjemme mot Nybergsund 14.04.18

Vi står foran en ny sesong, der spenningen er stor, både med hensyn til det sportslige,  organisasjons- og anleggsmessige. Med hensyn til det sistnevnte, så får vi håpe at alle gode krefter i Larvik bidrar til at Framparken snarest mulig får et tribuneanlegg vi kan være bekjent av! 

       I årets PostNordligaen har frammane havnet i avdeling 1 sammen med følgende lag: Alta, Asker, Bærum, Elverum, Fredrikstad, Grorud, Hønefoss BK, Mjølner, Moss, Nybergsund IL Trysil, Odd 2, Raufoss og Stabæk 2. Bortsett fra Fredrikstad og Stabæk 2, er dette kjente gjester i Framparken  de senere årene.

       Mens fjorårets oppsett i avdeling 2 innebar reiser til Sørlandet, Vestlandet, Møre og Romsdal og Trøndelag, består Frams avdeling i år av 12 lag fra Østlandet + 2 fra Nord-Norge. Bortsett fra Alta, Mjølner, Nybergsund IL Trysil og Elverum, er vel de øvrige motstanderne innenfor OK reiseavstand for de av oss som ønsker å støtte guttene våre i bortekamper.

       Hva så med frammane? Med sentrale spillere fra fjoråret som Erik og Omar ( gått til Bryne) og Betten (gått til Mjøndalen) borte, fremstår spillerstallen i øyeblikket  betydelig svekket. Mye kan imidlertid skje med spilleroverganger fram til seriestart i april. Det gjelder selvsagt alle lagene i avdelingen, og det er følgelig ikke mulig å si hvor slagkraftig frammane og deres motstandere vil framstå før seriestart.

       I fjor bommet mange på tipsene sine da Bryne og Hødd ble trukket fram som klare opprykkskandidater etter sine nedrykk fra OBOS-ligaen. Det ble, som kjent, for begge lag mer enn bare en gjestevisitt. I år er det vel ett lag som klart skiller seg ut som opprykkskandidat. Selv om laget fra ”plankebyen” ble rundspilt av vertene på Notodden i den avgjørende kvalifiseringskampen i fjor høst, er vel Fredrikstad – med tidligere landslagstrener Mathias Høgmo som nyansatt trener - opprykkskandidat nr. 1 i avdeling 1.

       I ukene framover mot seriestart skal vi i alfabetisk orden ta for oss Frams motstandere.