Få medlemskort hos Albert Bøe Sport og Fritid

Jon Egil F Jøssang
20.04.2017
Nå kan Fram medlemmer enkelt registrere et medlemskort hos Albert Bøe Sport og Fritid som da også blir et rabattkort. Les mer her om hvordan dette gjøres.

​Medlemmer registrerer seg via denne linken;

Link til registrering av medlemskort

Skriv inn dine opplysninger for å dra nytte av IF Fram sine fordeler hos din lokale Sport 1 butikk. Vær oppmerksom på at personlig medlemskort vil bli sendt til deg på SMS. Derfor må du i tillegg til e-post, registrere ditt telefonnummer for å dra nytte av din klubbs fordeler. Du må registrere deg med dine egne opplysninger. Barn under 15 år, kan registreres med foresatte. Barn med to foreldre kan registrere begge. Den foresatte registrerer seg med sitt eget navn, men må fylle inn de to nederste feltene Foresatt for: Fyll inn disse to feltene hvis du registrerer deg på vegne av medlem under 15 år:
Foresatt for : Fornavn
Foresatt for : Etternavn

Medlemmene vil da få medlemskortet tilgjengelig på sin smart telefon.