Mobilretur konkurranse mellom lagene

Jon Egil F Jøssang
30.05.2016
Fram er med på Mobilretur kampanjen. Nå kan ditt lag vinne fin premie! Konkurransen varer frem til 31.august 2016.

​​Vi kjører konkurranse mellom lagene i Fram. Med lagene menes da f.eks J 11 håndball, G 12 fotball osv. Skøytegruppa er eget lag. Laget som samler inn flest mobiltelefoner innen 31.august får en fin premie! Trenerne får tilsendt mail fra sine gruppeledere om konkurransen. Innsamlede brukte mobiltelefoner leveres på kontoret på klubbhytta innen 31.august. Ta kontakt med gruppeleder fo​r å vite mer, eller send mail til fram@if-fram.no eller ring 94154023 får mer info.

Her er skrivet/plakaten som kan brukes. Plakat - mobilretur

Se også tidligere sak om Mobilretur kampanjen får mer info.​

Hashtagg også bilder med #mobilretur og #iffram under konkurransen. Vi trekker ut et bilde som får premie!

Hovedstyret kjører også en intern konkurranse om hvem av styremedlemmene som klarer å samle inn flest mobiltelefoner.

Bli med på denne store miljødugnaden og støtt IF Fram. Lykke til!