Ny Tribune - Andelslag

Rune Holst Bloch
19.03.2018
l alle som elsker fotball og ønsker en sitteplass for å se Frams hjemmekamper i 2018

Nytt idrettshus med hovedtribune med ca 600 sitteplasser under tak kan tidligst stå klart til seriestart sesongen 2019. Mange har et sterkt ønske om å få etablert sitteplasser på Fram stadion lenge før det og vi prøver derfor å få på plass en tribuneløsning med 324 seter allerede tidlig i årets sesong.

Ambisjonen er å ha denne klar til hjemmekampen mot Fredrikstad 26.05.

Dette forutsetter at klubben innen 1. april går til bestilling av tribune, da det påløper 6 ukers leveringstid på denne.

For å finansiere tribunen ønsker vi å tilby andeler til privatpersoner og bedrifter:

Privatpersoner vil få sitt navn trykket på en oversikt over bidragsytere til tribunen.
Firmaer vil kunne få profilering på tribunen.

Privatpersoner: Andelene koster kr, 1000.- pr stk.

Firmaer/Sponsorer bes vennligst ta kontakt på meil gknut2@onkine.no eller på tlf. 95043505 så vil vi avtale opplegg.

Andeler kan bestilles på mail til Gunnar Knutsen :  gknut2@online.no
Eller på mail til Rune Bloch Holst: daglig-leder@if-fram.no

Jo raskere vi får samlet inn midler jo raskere er tribunen på plass.

Vi håper mange ønsker å støtte dette initiativet og melder seg som bidragsyter!

Bestilling må innholde:
Navn, Adresse. Postnr. Sted.
Tlf. nr. og Mail adresse

Alle bestillinger vil bli fakturert når tribune er bestilt med omgående forfall og innbetalingene blir satt inn på egen konto øremerket andelstribune.
Det vil bli gitt løpende informasjon om utviklingen i prosjektet.
Det vil bli utarbeidet oversikts tavle/skilt over navnene til andelshaver dom vil bli plassert i tilknytning til tribunen

Papirer for påmelding ligger klare på klubbhytta på Fram, samt hos Torstrand Blomster og Fargerike på Torstrand.

Ved spørsmål kontakt:
Gunnar Knutsen      tlf: 95043505                                     gknut2@online.no
Rune Holst Bloch     tlf: 90 07 53 86                                  daglig-leder@if-fram.no