Ny mann på kontoret

​Jon Egil F Jøssang sammen med Rune Holst Bloch som nå tar over driften av administrasjonen.

Fram
29.05.2017
Jon Egil F Jøssang slutter i IF Fram og Rune Holst Bloch tar nå over daglig leder funksjonen.

​Rune startet i midten av mai og har fått en innføring i driften av administrasjonen de siste ukene. Fra 1.juni tar han over for fullt ettersom Jon Egil F Jøssang nå slutter i IF Fram. Rune går inn i en 50 % stilling i et 6 måneders engasjement og vil være på kontoret mandag, onsdag og torsdag. Rune har hatt verv i håndballen samt vært økonomiansvarlig i hovedstyret og får nå permisjon fra disse vervene. Rune er en Fram- gutt på sin hals og gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

Fram vil også takke Jon Egil F Jøssang for jobben i Fram og er glad for at en har funnet en løsning hvor driften av kontoret ivaretas. Jon Egil ønsker også takke for tiden i Fram: -Jeg ønsker å takke for tiden jeg har fått her i Fram. Jeg har blitt kjent med mange hyggelige mennesker og blitt spesielt imponert over dugnadsånden i klubben. Det må Fram både ta vare på og annerkjenne. Mange sider det var bedre før, men det må likevel settes stor pris på alle som jobber dugnad for klubben sin! Jeg har både blitt imponert og ydmyk for den innsatsen alle legger ned. Dette holder hjulene i gang og vil forme idrettsforeningen i fremtiden også. Nå er min tid på kontoret over men jeg vil fortsatt være Fram- supporter og ønsker både Fram og Rune lykke til i tiden framover!